ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκης Κοραή: Ξεκινάει ο 2ο κύκλος

Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου μαθημάτων, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Βιβλιοθήκης Κοραή ανοίγει ξανά τις πύλες του για το κοινό. Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Φωτογραφία του Κώστα Σταμούλη από τον 1ο Κύκλο Μαθημάτων

Στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, το οποίο απευθύνεται σε κάθε άτοµο ανεξαρτήτως ηλικίας, µορφωτικού επιπέδου και επαγγελµατικής ενασχόλησης, θα διδάξουν επίλεκτα µέλη της ελληνικής και διεθνούς πανεπιστηµιακής κοινότητας και άλλοι διαπρεπείς στο χώρο τους επιστήµονες, καλλιτέχνες και δηµιουργοί. Τα 6 γνωστικά αντικείμενα που θα διδάξουν με στόχο να συµβάλλουν στη διαµόρφωση ολοκληρωµένης προσωπικότητας, την επαγγελµατική ένταξη και εξέλιξη των ατόµων, την κοινωνική συνοχή και την ενεργό συµµετοχή στα κοινά και την κοινωνική και οικονοµική πολιτιστική ανάπτυξη είναι:
Νεότερη Ελληνική Ιστορίας
Ψυχανάλυση και Φιλοσοφία
Εκπαιδευτική ψυχολογία και Μαθησιακές δυσκολίες
Παιδί – Έφηβος και Διαδίκτυο, Ναρκωτικά
Δημόσια Διοίκηση
Πολιτική και Οικονομική Επιστήμη

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο: 22710-44246 (εσωτ. 2) ή στο e-mail: elpkoraes@gmail.com ή κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε ολόκληρο το φυλλάδιο πληροφοριών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου.
 
 http://www.aplotaria.gr/free-koraes-library-univercity-2/
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά